Dansen in Bolsward

Lekker een uur dansen en even alle dagelijkse dingen vergeten, dan zit u bij ons goed!

Dansen kan al vanaf 4 jaar. Er wordt gedanst op verschillende muziekstijlen van dance, tot top 40, jazz, langzame soul tot supersnelle hip hop en nog meer.
Hoofdzakelijk wordt er lesgegeven in streetdance, maar er komen verschillende dansstijlen terug in de lessen zoals modern, hip hop, show, musical, Latin en jazz.
Uitgangspunt van de les is de danscombinatie. Op basis hiervan wordt er gewerkt aan lenigheid, kracht en danstechniek. Elke donderdag worden er danslessen gegeven door onze dansdocente: Pien Adema

Locatie Dance
Lestijden Dance
Donderdag
Dance 2 – 15:45 uur tot 16:30 uur – vanaf 4 jaar – The Kiddo’s
Dance 3 – 16:30 uur tot 17:30 uur – vanaf ong. 9 jaar – In The Mix
Dance 4 – 17:30 uur tot 18:30 uur – vanaf ong. 12 jaar – D.M.O.
Dance 6 – 18:30 uur tot 19:30 uur – vanaf ong. 25 jaar – Dames

De leeftijd is een richtlijn voor de groepsindeling. Tijdens een proefles wordt gekeken door de dansdocente in welke groep u of uw kind de meeste uitdaging heeft. Indien er een wachtlijst is, wordt besproken wat de mogelijkheden zijn. Op dit moment hebben wij nog geen wachtlijst voor de dansgroepen.

Contributie (september 2023)
Dance 2: € 17,50

Dance tot 16 jaar: € 18,00
Dance vanaf 20 jaar: € 19,00
Inschrijfgeld (éénmalig): € 7,50

Aanmelden proefles
Overweegt u om uzelf of uw kind op te geven voor dansen? U kunt dan vrijblijvend twee lessen gratis bijwonen. Bij de derde les kunt u een inschrijfformulier invullen via onze website.
Om deel te nemen aan een proefles kunt u zich melden bij het bestuur via het proeflesformulier, u kunt zich ook bij aanvang van de les melden bij de juf.
Opzeggen lidmaatschap
Op onze website staat het uitschrijfformulier. Het volledig ingevulde formulier verwerken wij en uw krijgt per e-mail een bevestiging van uw uitschrijving.

Opzeggen kan per half jaar
– Voor 1 juni, de laatste contributie wordt voor 30 juni afgeschreven. Het lidmaatschap wordt per 30 juni beëindigd.
– Voor 1 december, de laatste contributie wordt voor 31 december afgeschreven. Het lidmaatschap wordt per 31 december beëindigd.

U kunt alleen met het uitschrijfformulier het lidmaatschap te beëindigen. Afmeldingen via telefoon, e-mail of via de leiding worden niet in behandeling genomen.

Wijzigingen in de gegevens
Bij veranderingen van uw gegevens (adres, telefoon, bank/gironummer) of het veranderen van lessen, kunt u het contactformulier invullen.

Wanneer u of uw kind langdurig ziek is en hierdoor niet instaat bent lessen te volgen, dan kunt u dit doorgeven aan de secretaris: gvhanzestad@gmail.com.

Kleding en veiligheid
Een korte of lange sportbroek/legging wordt voornamelijk gedragen tijdens lessen. Wanneer het nodig is, wordt er voor een uitvoering of wedstrijd verzocht bepaalde kleding aan te schaffen.

Voor de veiligheid van uw kind

Tijdens de lessen géén kauwgom of andere etenswaren in de mond.
Bij lang haar, een staartje o.i.d.
Géén sieraden dragen tijdens de lessen.

You tube kanaal dance
Op dit You tube kanaal zijn oefeningen voor dance te vinden.

Kom een keer gratis dansen!Vraag hier een proefles aan.
Gratis meedoen